Joakims Mynt & Sedlar

Hej och god eftermiddag på er alla läsare och välkomna in hit till mig på bloggen igen. Jag hoppas att ni haft en bra dag så här långt och att ni har en trevlig kväll att se fram mot. Jag har nyss flyttat och städat ur villan, därför tänkte jag det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om ett företag som ni kan ta kontakt med om ni behöver sälja gamla mynt eller sedlar. Jag har själv sorterat ut skåp och lådor och gav mig iväg till denne mynthandlare i Halmstad och jag tjänade en slant på detta vilket inte var så dumt. Joakims Mynt & Sedlar heter det här företaget som har verksamhet på lite flera orter än just i Halmstad. 

 

Det var nämligen så här att när jag för inte så länge sedan flyttade ur min villa där jag bott i 15 år, var det dags att på allvar gå igenom vad som gömde sig längst in i lådor och garderober. Det var inte så lite det, visade det sig! Jag är glad att denne mynthandlare finns här i Halmstad, men även ni som behöver en mynthandlare i Jönköping eller i Karlstad kan anlita samma företag. Personalen som jobbar på Joakims Mynt & Sedlar är mycket kunniga och erfarna i att värdera mynt och sedlar då de jobbat inom det här i över 10 år. De är även intresserade av att köpa guld och silver, gamla fickur eller klockor. Har ni saker där hemma som ni inte använder skulle ni väl lika gärna kunna sälja det? En del saker kan bli till glädje och nytta för någon annan, till exempel en klocka, men det är väl heller inte fel att man kan omsätta en del av sina saker till kontanter. Jag tycker det var roligt att få berätta för er om att jag själv sålt saker till denne mynthandlare i Halmstad.