Helt fantastiska målare i Sundsvall

Hej och hallåj i lingonskogen! Just du kanske behöver anlita ett måleri i Sundsvall? Jag tänkte det var bäst att skriva ett inlägg om just det här så ni inte gör samma misstag som jag gjorde. Jag målade och tapetserade om i svärföräldrarnas sommarstuga och dan efter såg det inte klokt ut. Jag ska villigt erkänna att jag drack ett par starköl innan jag satte igång, och just där och då gick det hur finns som helst, tyckte i alla fall jag. Men jag hade satt de blommiga tapeterna upp och ner och tyvärr målat med en oljebaserad färg i stället för en vattenbaserad. Det skulle ta ett halvår för färgen att torka enligt experterna på detta måleri i Sundsvall som för övrigt heter Västernorrlands Måleri & Service. 

 

De kom hit redan dan efter och fick på något mirakulöst sätt bort färgen och de gjorde om och gjorde rätt och nu tror jag alla är nöjda och glada även om svärföräldrarna nog hade önskat att jag skulle fara ända bort till tjotahejti. Fattar ni hur glad jag är över att Västernorrlands Måleri & Service kunde fixa till mitt misstag? Jag borde fasen i mig åka och köpa de här Sverigebakelserna till dem, för om bara några dagar är det Sveriges nationaldag och med flaggorna i topp. Även flaggan hos svärmor och svärfar ska givetvis hissas. Som plåster på såren har jag lovat svärmor att bjuda på en hemstädning. Jag ska berätta mer om städfirman som ska hjälpa till med detta så håll era ögon och ögon öppna här på bloggen, för det inlägget vill ni säkert läsa också! Men som sagt, jag får verkligen rekommendera er detta måleri i Sundsvall, i alla fall ni som behöver hjälp med att måla eller tapetsera.