Ett företag som kan det mesta inom bygg i Sundsvall

Hej mina vänner och välkomna till bloggen. Ni som följer mig vet att jag nyss flyttat och ni har fått läsa rätt så många inlägg vid det här laget som har handlat just om denna flytt och även om flyttstädningen som inte var den roligaste. Nu är jag i alla fall på plats i nya huset och jag ska idag skriva ett inlägg jag hoppas kan vara till hjälp för er som är intresserade av och i behov av hjälp med någonting som rör bygg i Sundsvall eller Kvissleby. Jag var i behov av en fasadrenovering och till detta jobb anlitade jag ett företag som heter BS Bygg & Allservice. Orsaken till att jag valde det här företaget är för att jag blev rekommenderad dem av mina svärföräldrar. De har flera gånger fått hjälp av BS Bygg & Allservice och eftersom de alltid arbetat väldigt proffsigt, strukturerat och noggrant, och ändå till förhållandevis låga priser kändes det helt tryggt för mig att låta dem göra denna fasadrenovering. Det finns så många företag inom denna bransch man bara hört talas om till namnet, men här fanns ett företag mina svärföräldrar har god erfarenhet av, kan det bli bättre i en värld som befolkas av oseriösa byggfirmor och idel fuskbyggare. Stackars människor som man sett på fuskbyggarna i Tv 4. Det behöver ingen som anlitar BS Bygg & Allservice vara orolig över så sant som det är sagt! Deras kompetens inom detta med bygg i Sundsvall eller Kvissleby är mycket stor, bara för att nämna några exempel så fixar de tak, altaner, murningsjobb, trappor, staket med mera. Vill du ha mer detaljerad information ska du gå in på deras hemsida, eller höra av dig till dem.